.

Einde van een veelbelovende zangcarriére

Norbert
Grote rivalen? Ze waren eerder grote vrienden. Maar zoals in onderstaande artikels te lezen had Norbert een belangrijke plaats aan de top ingenomen in de Vlaamse showbizz. En ook in Nederland en Duitsland waren er de eerste tekenen van succes.
Aan deze droom kwam echter abrupt een einde. Norbert kreeg stemproblemen. De arts, specialist in oor- en keelziekten (met interantionale faam) dacht eerst : "Nog zo'n popzangertje dat op de stembanden zingt". Tot hij vernam dat Norbert ook muziek en zang had gestudeerd. Hij verwees hem door naar een longspecialist die het begin van TBC vaststelde. Nog een geluk dat de ziekte door die stemproblemen tijdig werd ontdekt en dat er net nieuwe en effectieve medicatie op de markt was gekomen. De genezing zou maanden duren en een fel vermagerde Norbert trok, na het afwerken van bestaande contracten, uiteindelijk op herstelverlof naar Spanje.

We zullen doorgaan...

test
Fel vermagerd en helemaal nog niet hersteld stond Norbert er toch op (zeker ook om zijn professiële team de kans te geven een ander job te zoeken) om alle bestaande contracten af te werken. Na een optreden voor de TV Show "Spel Zonder Grenzen" was het laatste optreden in de uitverkochte sporthalle van een Instituut in Proven. Toen ze, voor de laatste maal, het finale nummer van de show dansten hadden de Hey meisjes de tranen in de ogen. Kort daarop vertrok Norbert voor maanden op herstelvakantie naar Spanje.
  

volg norbert op Facebook (Norbert.VS):

   KLIK HIER en stuur een e-mail naar de redactie

KLIK HIER en surf naar de Norbert Web SITEMAP

Wat is er nieuw op de website : KLIK HIER

Copyright © 2014   /   Original designed & developed in 2002 by Marianne Dupont, Joris Verhaeghe and Jan Dooms for euromediArts    /   Redactie : euromediArts in samenwerking met Radio VBRO