Op tablet de pagina vergroten door met de vingers in een beweging naar links en rechts te vegen
fotopagina's van de Feestzaal Norbert Hey Club / Norbert Hey Center :
 
 

op deze pagina : -------------------------- De opening van
Hey Club Med.

-------------------------- Een uitgebreid Starr
buffet...

-------------------------- Vedetten en jong
en oud te gast...

--------------------------

LEKKERE HAPJES...

Voor de "Club Méditerranée" bestond en vanaf de start van het "Hey Center" was er al de mogelijkheid om een lekker hapje te eten. Zoals een spaghetti, of de brochettes die Hey Meisje Gina op de fo- to boven bijzonder schijnen te smaken...

 
 
het restaurant en de balcon bar van het hey center 

Het Norbert Hey Center in Brugge was gevestigd in een voormalige bioscoopzaal. Net als trouwens later de Norbert Feestzaal in Roeselare. Beide zalen beschikten over een balkon. Dit in Brugge was echter veel groter. Van bij de opening werd het vooral bezocht door het wat oudere publiek, dat wel graag de actie in de zaal en op de dansvloer wou bekijken, maar er het liefst niet tussen in zat. Om deze selectie aan te moedigen waren de prijzen van gewone consumpties, zoals een biertje of cola, duurder op het balkon. Wijnen en sterke dranken daarentegen werden in de hele zaak geschonken tegen dezelfde prijzen.

  OPENING VAN DE HEY CLUB MEDITERRANEE  

Bij de volledige renovatie van de zaak eind van de jaren zeventig. Werd het balkon vergroot met een terras en op het laagste niveau, een restaurant op het tweede en een selecte bar op het hoogste niveau. Het geheel werd in mediterrane sfeer ontworpen en uitgevoerd. Bij de opning van het restaurant nodigde Norbert de voomalige wereld bekende orkestleider Eddie de Latte en zijn trio uit om de opening op te luisteren. Eddy was na vele succesvolle jaren werkloos en charmeerde met zijn ma-gische viooolklanken nog steeds de aanwezigen (zie foto onder rechts). op de foto foto de eretwfal met Norbert en twee Schepenen (wethouders) van de Stad Brugge die na een heerlijk menu tot in de late uurtjes bleven napraten in de selecte bar (zie foto onder links).

  EEN UITGEBREID BUFFET...

Een uitgebreid en delicieus buffet wordt hier klaar gemaakt door Jan, toenmalig chef van restaurant "De Comme", later de stichter en uitbater van een van de beroemdste kroegen van Brugge : het "Brugs Beertje".

  HET RESTAURANT VOOR VEDETTEN...

...en voor jong en oud. Op de foto boven links : Rob de Nijs laat het zich smaken. Foto boven midden : een rijk gevulde buffettafel. Foto boven rechts : ook deze lieve bezoekster lijkt tevreden met het buffet. Foto onder links : voor sommige feestelijkheden was het restaurant te klein en werden de tafels opgesteld in de grote feestzaal. Op de foto onder rechts schuift men aan voor het buffet. De derde van rechts is kok Franky die tijdens weekend een handje toestak als het te druk werd in de keuken..

 
redactie, webdesign en grafiek : Joris Verhaeghe en Roger 'Voske' Vannneste
© euromediArts  |  gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
surf naar de tekstpagina's sitemap  : de fotoalbum pagina's sitemap :
volg norbert op facebook : wat is nieuw op het Norbert Web :
 
stuur een e-mail naar de redactie :