Op tablet de pagina vergroten door met de vingers in een beweging naar links en rechts te vegen
fotopagina's van de Feestzaal Norbert Hey Club / Norbert Hey Center :
 

op deze pagina : --------------------------
Radio Caroline
in Hey Center

--------------------------
En weer
die Willem...

--------------------------
Mi Amigo DJ'S:
in het Hey Center

--------------------------

hey center / mi amigo / caroline
  CAROLINE IN HET HEY CENTER  
Hij was bekend (en voor sommigen ook wel een beetje berucht) in het wereldje van de Free radio : Dirk Otte. In 1980 de organisator van de DJ-wedstrijd. In hoe ver dit was met de toestemming van Caroline weten we niet. Een 1/4e finale was gehouden in zaal Casino in Breskens (NL) en na de 1/2e finale in het Hey Center volgde nog de finale in het Antwerpse Hobo-ken (B). Dirk Otte zou later de op-richter worden van een van de eerste Belgische vrije radio's op de Kluis-berg. En heel wat oud-zeezender DJ's werkten hier aanvankelijk aan mee.
  WIJ WILLEN WILLEN WEER...
Net als Ad Roland en Norbert zag Will van de Steen het Spaans avontuur van Mi Amigo niet zitten. Daar hij niet zo meteen een andere job vond besloot Willem Steentjes (zijn echte naam) om collega Norbert een handje toe te ste- ken bij het opstarten van het Hey Center in Brugge. Op de foto rechts zorgt Will voor de techniek van de "Norbert Show" op het groot podium. Later zou hij aan de slag gaan als studio-technicus en tegenwoordig heeft hij zelf een eigen geluidstudio : de "Muziekfabriek" in Kruisland (Nederland).
  MEER MI AMIGO DJ'S IN HET HEY CENTER...
Na het openen van het Hey Center is Norbert zijn Mi Amigo vriednen niet vergeten. Was Will van der Steen betrokken bij de start, ook Joop Verhoof, Bert Bennet (foto links met Norbert in de kleedkamers) en Peter van dam nodigde hij uit voor een gastoptreden. Later kwamen ook Frank van der Mast en Marc Jacobs regelmatig op bezoek toen ze van boord kwamen. Norbert zorgde er dan ook voor dat ze een cent konden bijverdienen in zijn zaak. Ook Ad Roland was een avond van de partij.
 
  het Mi Amigo Web met méér over Radio Caroline en Mi Amigo
 
redactie, webdesign en grafiek : Joris Verhaeghe en Roger 'Voske' Vannneste
© euromediArts  |  gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
surf naar de tekstpagina's sitemap  : de fotoalbum pagina's sitemap :
volg norbert op facebook : wat is nieuw op het Norbert Web :
 
stuur een e-mail naar de redactie :