Op tablet de pagina vergroten door met de vingers in een beweging naar links en rechts te vegen
fotopagina's van de Feestzaal Norbert Hey Club / Norbert Hey Center :
 
 
norberts zaterdagse showtrein

De pulbiciteit boven (schaal 1/3) toont aan dat het succesprogramma bij Radio Mi Amigo "Norberts Zaterdagse Showtrein" een vervolg kreeg in het Hey Center.

  NORBERTS ZATERDAGSE SHOWTREIN

Bij Radio Mi Amigo werd "Norberts Zaterdagse Showtrein" uitgezonden op zaterdag tussen 9 en 12 uur 's morgens, in het Hey Center liep de van 10 tot 12 uur 's avonds. Maar ook hier met een overvloed aan dansbare soul-music, met de originele jingels en tune. Op het scherm achter de DJ-installatie werden beelden geprojec-teerd op groot scherm. Tijdens het draaien van

de tune en de jingels van de "Showtrein" werden dia's met een trein in de vertrouwde Mi Amigo-kleuren geprojecteerd.
Tijdens de show werd op het groot scherm een dia geprojecteerd van de groep of vedette van wie het nummer werd gedraaid.  Op de foto  onder links is  dat  ABBA.

Naast Gina en Jacqueline in Hey-Meisjes-Uniform is ook DJ Gino (uiterst rechts) van de partij om Norbert te assisteren tijdens deze wervelende discoshow. Vanaf 1978 werd gebruik gemaakt van een groot Sony videoscherm (het eerste in de Benelux) en zelfs van het grote bioscoopscherm om de videoclips te tonen. Norbert werd dan VJ i.p.v. DJ ! Alleen was de VJ toen nog lang niet uitgevonden..

  DE SHOW TIJDENS DE SHOWTREIN

Voor de show tijdens de showtrein zorgden de Hey Meisjes en het Hey ballet. De foto links geeft een beperkt idee van wat er zoal gebeurde achter de rug van Norbert terwijl hij zijn Zaterdagse Showtrein presen- teerde in het Hey Center. Want alles gebeurde op het zgn. 'klein podium' dat zich  achter de DJ bevond. Links de dansgroep in volle actie en met de typische

glitterkledij uit de discotijd. Uiterst rechts de Hey Meisjes die niet alleen dansten maar zonodig ook een aardig achtergondkoortje vormden.

 
redactie, webdesign en grafiek : Joris Verhaeghe en Roger 'Voske' Vannneste
© euromediArts  |  gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
surf naar de tekstpagina's sitemap  : de fotoalbum pagina's sitemap :
volg norbert op facebook : wat is nieuw op het Norbert Web :
 
stuur een e-mail naar de redactie :