Op tablet de pagina vergroten door met de vingers in een beweging naar links en rechts te vegen
video pagina's van de Feestzaal Norbert Hey Club / Norbert Hey Center :
 
 

op deze pagina : -------------------------- Video in de
kinderschoenen

-------------------------- Op weg
naar 't Hoekske

-------------------------- VJ avant
la lettre

-------------------------- You can"t beat
the feeling...

--------------------------

 
   
 
 
hey center video
  PROFESSIONELE KINDERSCHOENEN...  
Video stond nog in zijn kinderschoenen en van DVD was al helemaal geen sprake. Toch werd in het Hey Center al professioneel met video gewerkt. Tussen tientallen oude banden zijn er gelukkig enkele kopies-van-kopies gevonden van opnames en programma's die er via de eigen TV-keten werden vertoond.
   OP WEG NAAR 'T HOEKSKE...

Het "Estaminet 't Hoekske" was dagelijks open tot in de kleine uurtjes. Net als in het restaurant en de bar stond er een TV opgesteld, waar niet alleen naar TV kon gekeken worden maar ook naar eigen produkties. Op het eerste stukje video : het gene-riekje dat vòòr elk programma werd gemonteerd. Via de lichtpanelen aan de ingang, langs de inkomhall met de toonvensters tot aan het estaminet. Klik hieronder en kijk en luister mee :

  VJ AVANT LA LETTRE

De eigen video muziekproducties die in de zaak werden vertoond werden door Norbert zelf gepresenteerd. En meestal ook op-genomen en gemonteerd. Van DJ werd hij aldus VJ, alleen moest dat woord toen nog uitgevonden worden. In vele producties kon men ook de activiteiten en festiviteiten bekijken die in het Hey Center plaatsvonden. De TV's stonden zo opgesteld dat ze nie-mand stoorden. Klik op de knop hieronder :

  YOU CAN'T BEAT THE FEELING

Niet alleen in de eigen producties (die via het eigen TV-net en bijhorende toestellen overal in de zaak te bekijken waren) maar ook op het grote scherm tijdens show- en discoavonden, werden in de programma's commercials weergegeven. De eigen bewerking van een Coca Cola TV-spot was zo populair dat er vrolijk op ge-danst werd. In de spot : heel wat frag-menten van het Hey Ballet en het publiek in het Hey Center. Dorstige mensen  klikken vlug op de knop hieronder   :

 
 
redactie, webdesign en grafiek : Joris Verhaeghe en Roger 'Voske' Vannneste
© euromediArts  |  gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
surf naar de tekstpagina's sitemap  : de fotoalbum pagina's sitemap :
volg norbert op facebook : wat is nieuw op het Norbert Web :
 
stuur een e-mail naar de redactie :